Nyhetsbladet nr1

14.02.2023

Årets tävlingsprestation SAMUEL BERG

"Samuel slutade på 2:a plats på Hedparksfestivalen 2018. Under året har tävlingarna fått stå åt sidan för husrenovering. Men, med ett undantag Hedparksfestivalen i Fredriksberg som körs över två dagar. Nu ville han ta revansch. Samuel renoverade en av bilarna och åkte upp till Fredriksberg. Där gör han en otrolig prestation i ett tufft startfält. Samuel vinner samtliga 5 kvalheat genom att leda från start till mål, dessutom utan att någon ens var nära. I finalen förväntades tufft motstånd. Men även där visade Samuel sin tävlingsinstinkt, han tar starten och håller sina motståndare bakom sig hela heatet".

Styrelsen gratulerar till denna fina prestation samt hoppas att tiden skall räcka till för fler tävlingar kommande år.

Medlemsavgift Kom ihåg att betala senast 28:e februari

Kopparsvängen vinter tyvärr inställd

Tyvärr har vi tvingats ställa in Kopparsvängen vinter som skulle ha körts den 18:e februari. Mildväder har tagit för hårt på vintervägarna därav beslutet att ställa in. Tävlingen skulle ha bestått av tre stycken specialsträckor som skulle körts två gånger vardera med start och mål i Ställberg.  

Nya hemsidan

Med det nya året skapades en ny hemsida. MKK vill följa med i utveckligen och kunna erbjuda det bästa till våra medlemar. Hemsidan är skapad så att även dom som inte är våra medelmmer hittar den informationen dom behöver ha.

Lätta funktioner till att kunna kontakta oss.


Bli medlem/Medlem en funktion för dom som idag inte har någon klubb, men även om önskad klubb byte och för dom medlemmarna som behöver uppdatera sin adress m.m

Vilka sitter i styrelsen ? ja under Förening hittar du exakt vem som gör vad. Måndags öppet ? Absolut alla tider finns även dom på hemsidan och vem som finns på plats. Varje år utses en person som har visats vara värdig årets tävlingsprestation och om inte dom fina priserna vore nog pryder vinnaren klubbens startsida under kommande året. 

Vilka fyller jämnt 2023 

MK Kopparberg vill härmed gratulera er medlemmar som fyllt eller ska fylla jämt under perioden nov -22 t.o.m april -23.

Thomas Andersson, Säter.
Mathias Gustafsson, Lindesberg.
Göran Resare,Kumla.
Per-Åke Markström, Grängesberg.
Alexander Lönnström, Nora.
Sven Hultberg, Kopparberg.
William Berg, Ställberg.
Therese Ledin, Storå.
Sverre Lernman, Karlskoga.

Resultat Folkrace


Resultat Rally


Bilder från Ulla Cronerts minne

William Berg i 940:n

Janne Westlund i Subarun.

Vill du synsa i resultatetlistan?

Skicka ditt resultat till media@mkk.nu

Rally SM I LIMA

Stort grattis till Nicklas Ledin och kartläsaren Jonna Olsson till andra platsen i SM Rallyt i Lima

Slutade som 54 av 118 totalt