Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Autoracing är specialister på motorsport och performance, med ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som står för kvalité, säkerhet och prestanda. Nu öppnar de upp hela sitt utbud och sin kompetens mot slutkund med en ny webbshop.
 
Det blev en revansch från fjolårets pallmiss för Tommie Svärd som nu kan titulera sig svensk mästare i Crosskart Xtreme. Det stod klart när han och övriga crosskartförare i helgen gjorde upp om SM-medaljerna.
 
 

Dött lopp i Falkenberg

(2020-09-23 07:51)
 

Falkenberg Classic

(2020-09-23 07:49)
 
 
Det blev svensk dominans på prispallen när både den femte och sjätte deltävlingen i rallycrossens VM-serie körds under helgen i Riga, Lettland. Och högst upp i tabellen är det fortsatt en kamp mellan Mattias Ekström och Johan Kristoffersson.
 
Tufft, hårt och dammigt i Turkiet. Ett VM-rally som tar ut sin rätt på både bilar och förare. Men när dammet lagt sig var det en svensk som kunde kliva överst på prispallen.
 
Henric Skoog infriade sin målsättning för helgens ADAC GT Masters-tävlingar på Hockenheim när han körde hem sin första poäng för säsongen.
 
 
PG Andersson och kartläsaren Anders Fredriksson tog SM-guld i klassen Trimmat 4WD när Rally-SM under lördagen körde final i Sandviken.
 
Det var många som kunde åka hem från Scandinavian Raceway i Anderstorp som vinnare efter årets fjärde deltävling i mästerskapet. Lukas Sundahl var definitivt en utav dem.
 
De har båda VM-guld i rallycross. De är båda comebackande i år. Och de är båda i topp i rallycrossens VM-tabell. Johan Kristoffersson och Mattias Ekström.
 
Jimmy Eriksson är redo att ta sig an säsongens tredje deltävling för ADAC GT Masters när det tyska GT-mästerskapet återupptas på Hockenheim-banan den här helgen efter ett fem veckor långt uppehåll.
 
Deltävling nummer tre i ADAC GT Masters står för dörren, och Joel Eriksson är på plats på tyska Hockenheim där mästerskapet nu återupptas efter fem veckors väntan.
 
Runan 3 - 19 finns nu att läsa.
Kalender
 
15/11 Årsmöte

Ordförande
Stefan Berg
073-825 26 19
.
Sekreterare
Morgan Wass 
073-077 05 03
.
Kassör
Kerstin Sjödin
0580-302 73
E-post

Postadress:
MK Kopparberg - Bilsport
Sjödin, Östra Löa 111
71494 Kopparberg

Kontakt:
Tel: 058071833
E-post: mk.kopparberg@hotmail.com

Se all info